DREAM IT, WISH IT, DO IT.

        Niiniii niiiii, hakkas siis jälle tavaline koolinädal pihta, kui siis selle vahega, et inglise keele tunnid jäid eksamite pärast ära, esmaspäeval sai Triinuga pildistamas käia, õhtul trennis, teisipäeval peale kooli kohe poodi igast kraami ostma, veel viimased koristamised ja siis sünnipäeva ette valmistused. Triinu tuli varem minu juurde ja aitas ;) Kuuest hakkas siis vaikselt kogunemine :D õhtu möödus toredasti, kõik oli mõnus :) rahul. Kolmapäeval trenn ja õhtul tuli musi külla, mai tea mis värk oli, aga uni ründas juba mind kella kümnest, magama jäime siiski peale kahteist. Neljapäeval peale kooli nsm ja lõpuks otsustasin siiski jooksma minna, siis kunagi Laura ja Birgiti juurde, tegime Lauraga süüa, hiljem tulid sinna Johanna ja Ulla ka, tegime vessut ja rääkisime nsm :) Kümneks kodus, uurimistöö valmis ja magama ära. Reedel 2 matat koolis ja koju, asjad kokku ja ilumessile, tantsisime ära ja koju tagasi, veel viimased asjad kokku, bussiga kesklinna ja siis bussiga Rakke, koju jõudes läksime perega Viitnale sööma, kuna pühapäevane autosõit jäi ära, siis sõitsin mina Viitnale. Kunagi kaheksaaeg läksin välja, sai siis nsm käidud ja oldud. Laupäeval mõnusalt und poole kolmeni, poleks musi sõnumit saatnud oleks ilmselt veel edasigi maganud :D:D ega aega väga lebotada polnudki, pesu, korda ja juba välja minek Raimo, Taavi, Hendriku, Priiduga.  Pühapäeval autokooli, täna siis enam loengut polnud vaid tegime juba teste, ütleks nii, et vajab ikka korralikku harjutamist, tuleb end nüüd kuidagi sundida :D 
    Kui ikka mõtlen, et ei jaksa enam kooli asju teha, siis lohutan sellega, et ainult 3 nädalat jäänud, et see tühine aeg :) aga mis ma ikka siin pläran, panen siia mõned pildid ka ;)







Lugenud igalt poolt kiidusõnu, mõtlesin ka siis ära proovida ja eks ole näha kuidas mulle sobib :)
Sellegi kohta head kuulnud ja kuna endal sai jumestuskreem otsa ja suvi on uksetaga, siis ei taht enam midagi väga rasket osta, pigem sellise kergema koostisega.

Comments

Popular Posts