IF YOU DON'T UNDERSTAND MY SILENCE, HOW WILL YOU UNDERSTAND MY WORDS?

Teisipäeval - amm magama läksime mingi kuradi neli vist :D äratus juba 7.45 riide ja läksime rakverre . Ostsin endale ühe mõnusat värvi pusa. Sugulaste juures olime tagasi. pool 12. Olime nsm ja Kadri hakkas trenni minema, nii, et mina läksin siis Mariiga jaluatama. Jalutasin taga kokku 2.5h. Mulle meeldis aga sellega kaasnes ka "mõnus" nohu. Lõpuks jalutasime Kadrile trenni vastu ja koju tagasi. Õhtul hoitsime veel veits Mariid. Ühe aeg käisime pesus. Ja magama saime jälle mingi kolme nelja vahel. Tean, et oleme imelikud. 
Kolmapäeval - ärkasime siis ühe kahe vahel. Ma vedelesin mingi viieni voodis. Mõtlesin, et peaks ikka riide panema. Ja siis Kadri läks õe sünnale. Ja mina läksin Mariiga õele vastu. Sain õe kätte, käisime poest läbi ja koju. Hoitsin siis teda veel kuna tädi tegi küüsi. Poole kümneni hoidsin teda vist ja suht kohe jõudis Kadri ka koju. Poole 12 aeg hakkasime my sister's keeperit vaatame. Mai sa ikka üle ega ümbe kui ilus ja kurb film see on. Siis veerand pruutneitsit vaatasin ka, kuna uni hakkas tulema ja kobisin magama ära. Aga jah magama saime jällegist mingi neja aeg. Me lic suudame seda :D 
Neljapäeval - Liisa tuli äratas juba pool 11 meid ülesse. Kobisime alla. Vahtsime telksi ja nsm. Terve päeva suht lebos mööda saatnud. Poole 7 aeg. Jõudis Raigo tapale ja siis kodu poole sõitu. Päris mõnus oli kuni simunani autos istuda :D  Koju jõudsin 19.45 ja telksi vaatama. Tänu nohule ka üli uimps olla. Poole üheksa aeg hakkasin Krissul pead värvima. 30 mintsaga valma. Läks ära ja ma telksi vaatama. Ja nüüd nett ja varsti peaks magama ära minema. Kuna ikka tõsiselt imelik olla. Muskad olge terved ;)  

Comments

Popular Posts