Tere KÖÖK // Hapukoorepannkoogid


Sain kohupiimapannkookide tegemisega hoo sisse ja otsisin kohe ka uue pannukate retsepti, leidsin. Valituks osutus hapukoorepannkoogid. Koostisosi polnud palju ja valmisid kergelt. Ei oska mina enam ilma pannkoogi pannita. Sellega tulevad kõik ühesugused ümmargused. Mulle ei meeldi kui need pole ühesugused või on loperkused :D. Kuna selles retseptis käis ka küpsetuspulber siis need kerkisid ja umbes poole võrra küpsedes. Nii tulid need eriti kohevad ja maitsvad. Lausa nii maitsvad, et tegin emme töö juurde ka ühe portsu. Koju tehes olid need enne õhtut juba otsas. Tõesti hea retsept. Neid sobib süüa moosiga kui ka ilma mitte milletagi. Igate pidi hea.  Kindlasti prindin retsepti välja ja panen kuskile, et see ei ununeks. 
Täpsed kogused leiad SIIT. Kuna kogused tundusid väiksed tegin topelt portsu ja sellest sain oma panniga umbes 30tk. Soovitan ka teil neid proovida :)





Milline on Sinu väikeste pannkookide lemmikretsept? :)


Teie Klaarika! :)

Comments

  1. Ma olen su blogi nüüd tükk aega jälginud ja siin on väga huvitavat lugemist,kuid üks asi häirib mind, tekitab küsimusi ja ajab isegi natuke naerma. Miks sa paned oma iphonei või apple läpaka sellistele piltidele,nagu näiteks selles postituses?!? Teed pannkookidest pilti ja paned iphone ka pildile,kuigi terve postitus vaid ühest teemast-?Pannkookidest? :D Jääb mulje,nagu eputaksid meelega oma uhkete vidinatega. Kõik on kursis sellega,et sul need kallid vidinad olemas on:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindlasti ei ole see eputamine :) Tunnen, et tahan midagi pildile juurde lisada. Pole kunagi mõelnud, et see võiks kellegi silma riivata. Eks ma järgmine kord mõtlen asja paremini läbi ja lisan midagi teemakohast :)

      Delete
    2. Vaatasin korra uuesti neid pilte ja tõesti sattus telefon kõigile kolmele pildile. Ütlen, et nüüd häirib see ka ennast :D

      Delete
    3. Fotol lisandiks sattunud mobiil on tegelikult üsna tänuväärne koogi umbkaudse suuruse (silmamõõt) määramiseks.Need paksud pannkoogid kipuvad suurusest olenevalt väga erinevalt välja tulema.

      Delete

Post a Comment

Popular Posts