"Viiskümmend halli varjundit" E.L. James

Esitasin endale väljakutse. Lugeda iga kuu üks raamat. Seni on see õnnestunud. Märtsikuu raamatuks oli "Viiskümmend halli varjundit". Sain selle paar päeva tagasi läbi ja ma olen vaimustuses. Oli plaanis aprillis üks teine raamat läbi lugeda, aga vist ei õnnestu. Eile käisime linnas ja ostsin "Viiskümmend tumedat varjundit". Lihtsalt ei suudaks mõnda muud raamatut lugeda, ilma et saaksin teada, mis edasi juhtub. Pole ammu ühest raamatust nii sõltuvuses olnud. Nagu kuulsin on teine ja kolmas osa veel põnevamad. Ei teagi kas õppimiseks jääb nüüd aega, kui nii huvitavad raamatud kodus on (kaks ilma kolmandata ei jää ja küll see kolmas osa ka ükskord ostetud saab) :D 
Kuna raamat on läbi siis kibelen ka filmi vaatama. Tahaks näha kuidas seal asi lahendatud on. Eks näis millal selle ära näen, aga nägemata see kohe kindlasti ei jää.
Edit: See postitus pidi juba varem ilmuma, aga kuna nett läks ära ja kiire on olnud siis jõudis see alles nüüd teieni. Nüüdseks on film on nähtud,  teine osa loetud ja kolmas osa olemas. Hakkan seda täna lugema. Siiani imestan kuidas üks raamat võib mõtlema panna ja nii meeldida. Raske on sellelt mõtteid ära saada. Tõesti väärt sari. Kes veel lugenud pole siis kindlasti soovitan seda teha ;)






Milliseid raamatu väljakutseid oled Sina endale esitanud?



Teie Klaarika! :)

Comments

Popular Posts