8 juuli - ärkasin kusagil 11, siis sätt ja värk. ja mingi nats peale kahteist hakkasime krissuga mäealla liikuma, rattamaraton oli :) algul oli ilm selline päris talutav, aga hiljem läks ikka päris korralikult palavaks ära. Vahepal väike jätsi ring, natuke vaatasime ka autasustamist. Siis alevi ära, poes ja koju. Emps ja õde tulid ka koju. Aa emmel oli sünnipäev ka. Palju Palju Õnnne! :) siis käisime kamarikul, aiamaal , maasusi korjamas. Ja siis ülejäänd õhtu toas, vist :D
9 juuli - suht mälukas on, aa emps ajas vara ülesse :D siis siis, no ma kohe üldse ei mäleta.
10 juuli - am, am, am no täiesti lõpp lihtsalt, mis toimub pea on ikka niiiii tühi, nagu poleks kohe midagi teinud, seda tean, et käisin õhtul väljas, mingi pool kaksteist toas, siis pesu, nats netis ja magama.
11 juuli - juba kaheksa oli äratus, poest läbi ja kümme sai liikuma, läksime tartu, hakkasime siis korterit kasima, ma olin enamus ajast triikija rollis :D viieks valmis, korter näeb juba päris kodune välja :D ühe korra veel, siis viib nats mööblit ja köögi kardinad ette. Sügiiiiiiiiis, PALUN tule kiiiremini :) Kodus mingi 7. Ülejäänd õhtu vist jälle tuima. EI MÄLETA.
12 juuli - tänna magasin kaheni, siis sõin ja pm kohe metsa seeeenile. Kui tagasi hakkasime liikuma, siis oi oi mis taevas rakke kohal oli :D käisime simunas poes ja koju, kodus ollles käis korra mingi kõvem kärakas, jah ma kardan äikest :D käisin pesus ja mingi aeg vanaema juurde ära. Nüüd olengi siin nsm istund ja netis vahtind. 
Eks ole näha millal jälle aega leian, et blogi külastada.

Comments

Popular Posts