WE LOVE IT.

17-19 juuni
Reedel - magasin sisse, sest telefon kavatses end välja lülitada ss sain teada, et ei pidanud 10 kooli juure minema mis oli väga hea, 11.40 hakkasime krissuga vallaka poole liikuma, meil matsiga oli teksti proov, krissu ja dianaga lauluproov. Siis passisime vallakas nsm, ss saime tunnistused, käisie krissuga korra mäeall ta vanaema juures siis pubisse. Mamps ja ingrid ka seal nii, et oma raha ei pidanudki raiskama :D Saime nendega ambkua ette. Koju olin natsa kodus ja ss mingi aeg välja. Käisime nortsis siis skeiti. Seal hakkas igav siis otsistasime koju aga enne tegin ühe kõne ja plaanid muutusid. Läksime tuhkile, istusime, aasime juttu ja ss otsustati kersti juurde minna, päris tore oli vihmaga minna. Aga edasist ei räägi las jääb nende teada, kes ise selles loos osalesid :) Koju jõudsin pool 12 ja kohe magama. Õhtu oli tore ;)
Laupäeval - ajas emps pool 9 ülesse panin riide. 9 aeg liikusime lille poodi lilli ostma. Käisime ostsime süüa ka. Kodus sõin ss pesu, käisime veel vahepeal auto pesemas ja siis algas sätt 9.klassi lõpuaktuseks ming 10 minta enne kahte valmis ss nsm ootamine ja juba minek. oli veel viimased proovid ja algas. Aktus läks hästi :D ss lõpetajaid õnnitlema :) lisan siia ka mõne pildi. Korra koju ss käisime krissuga 12 klassi oma ka vaatmas ja peale seda statale. 
Pühapäev e. täna - jälle pool 9 äratus, sätt ja tartu minek, käisime poodides ja tädi juures ss lammasmäele vanaema juurde, koju jõudsime nati enne kuut. Ss nsm olek, arvuti sõin, laadisin pilte arvuti. Vahepeal käisime krissuga ka välja, aga see oli väga väikke aeg mis me väljas olime, sest midagi pold teha rahvast väga ei liikunud ka. Ja ss koju, Nüüd arvutis :)





Comments

Popular Posts