Outfit of The Day // 13.09


Kes mind instagramis jälgib siis see teab, et käisin vahepeal puhkamas. Sellepärast oli ka blogis vaikus. Plaanisin küll, et teen postitused valmis ja siis reisil olles vaikselt jagan neid. Kahjuks oli reaalsus midagi muud. Enne reisi oli üsna palju pildistamisi ja soovisin kõik sessioonid valmis saada, et puhkusest maksimumi võtta. Viimaseid pilte töötlesin lennuga samal päeval, aga sain tehtud. Wupiduu!
Nüüd olen tagasi ja valmis teiega taas kõike jagama. Üks OOTD postitus tuleb veel septembrist, kõik muud on juba värskemad ja mitte nii kauged. Septembri keskel toimus koolis pildistamine. Valisin endale ühe naiseliku kleidi, mille ostsin juba suvel Lindexist. See polnud veel poes stangele jõudnud kui sain seda proovida ja ilmselgelt ka ära osta. 
Kui vaatad minu seljas kleite, kampsuneid ja mõtled, et mis suuruseid kannan siis enamasti on kas XS või S. Mainin seda selleks, et vahel vaatan ka ise teiste seljas riideid ja mõtlen, et mis suurust keegi kannab. Mõnikord istub suurem asi palju paremini seljas kui täpselt suurusele vastav. Nii on näiteks ühe kampsuniga, mida teile õige pea näitan. 



Kleit - Lindex / Jalanõud - Soodsad Sussid / Prillid - Instrumentarium


Teie Klaarika!

Comments

Popular Posts