YOU MAKE ME SMILE.





Pole jällegist aega ja viitsimist olnud. :) aga eks võtan need päevad siis lühidalt kokku.
25 - 31 oktoober.
Teisipäev - mmm aa rahvatants oli, päevast midagi erilist ei mäleta. Õhtul või noh suht hilisõhtul käisid Ott ja Sten minu pool, Krissu oli ka muidugi. Istusime, rääkisime juttu ja olime nsm lahedad :D Mingi kell läks krissu ära. Hiljem läksid Ott ja Sten ka ära. Saatsin nad siis ilusti ikka ära. Mm edasi jahm;) siis tagasi tuppa natukeseks veel arvuti ja siis teleka taha. Mingi kell sain magama ka :D
Kolmapäev - Terve päev suht toas. Passisin suht kaua netis, rääkisin Oti poisiga :) 
Neljapäev - Käisin juuksuris :D Tukk jälle ees ja pea värvisin tumedamaks :D 
Reede - Hommikul rakverre, sain endale nahk tagi ja täistallaga pool saapad ;) aaa ja krissul oli ka sünna, Palju Õnne veelkord ;) Siis kusagil kuueaeg tagasi kodus, hüppasin nortsi siis käisime minu juures korra antsin krissule kingi ka üle :D Ja siis ootasime venekat ja siis läksime keldri. Mingi aeg tulime ära ja siis koju netti otikesega rääkima :)
Laupäev - mmmm ei mäletagi mis tegin. Aa väljas olime. Liikusime mingi aeg rahvaka skeiti. Olime seal nati aega. Siis tõmbasin koju ära. Natukese aja pärast tulid diana ja krissu minu poole. Istusime siis siin ja ajasime iba, või noh krissul oli mingi loll tuju :) Saatsin nad mingi kell ära ja siis nagu tavaliselt netti ja Otiga rääkima. Oi mis armas jutt meil käis ;) Sain kusagil kolme nelja vahel magama.
Pühapäev - käisime empsiga jälle linnas. Tagasi tulles välja. Suht lampi olime. Rohkem väga ei mäletagi. Koju tulles siis pesu ja nett ja nagu ise arvata võite siis jah :D Magama sain kuagil ühe kahe vahel.
Esmaspäev - ja hakkab jälle see ajude nuss pihta. Õnneks oli täna 5 tundi aga ikkagist kool imeb. Üheks kodus siis sõin ja netis ringi trollinud ja nsm lahe olnud. :D 
Postitus tuli päris pikk ja ei tea millal jälle kirjutan loodan lähipäevil seda teha :D Aga seni siis Adios....



Comments

Popular Posts