TUPSUNUPSUUUU ;)

29.juuli - 1. august


Reede - 8 kuni 3 tööl, ss koju, pesu, sätt, tegin küpsise kooki. Ss kusagil poole kuueaeg mihkliga välja. Läksime intu juurde istuma. Istusime ja rääkismie juttu. Mingi aeg saatsid mihkel ja mats mu koju. Ss edasist väga ei mäleta :)
Laupäev - magasin poole 11. Ss nsm olek, vahepeal sõin ja ss tulid plaanid väinakale minna. 8 hakkasime liikuma. Algul vaatasime vette hüppeid ss nsm, ootasime kuni ott laulam hakkab ;) viskasime ottile ikka näppu ka ;) enne kui ott lõpetama hakkas läksime eleniga vee äärde istuma, ss hellas mihkel, et ta kusgail seal saime kokku  ja värki. Ss olime seal koos ja vahepeal teistega ka muidugi :) üheks olin kodus, ss magama.
Pühapäev - ärkasin kusagil nati enne 12. Ss lebotasin voodis. vahepeal käisin söömas, ühe aeg oli vanaema juurde mineks. viieks tagasi. Ss hellas krissu ja läksime välja. Mingi aeg helles ka mihkel. Saime ss temaga statal kokku olime seal ja rääkisime ja vaatasime kuda malevlased mängisid letukat ja võrku " päris osavad" on malevlased :) poole kaheksapaiku hakkasime tagasi alevi poole liikuma. nägime helgeriini ka ja läksime temaga koos välja ( teda pole põhimõtteliselt 3 aastat näinud ) tore oli temaga üle pika aja juttu rääkida. Ja ss kümneks olin kodus, vahtisin telekat ja ss arvuti. Magama sain kusagil ühe aeg :)
Want, want, want......
Esmaspäev - äratus 8.30 sätt, sõin ja vanaema juurde minek. Täna ss hakkasime põrandalaudadest naelu välja võttma, ega see töö ka mingi mee lakkumine pole. pool viis lõpetasime, ss koju, pesu ja sätt. Mingi aeg krissuga välja. väga kaua ei olnud, sest ilm oli sellinenagu sügis oleks. Nüüd ss arvutis ja kohe telekat vaatama. Tsaoo ;)

Comments

Popular Posts