LIFE`S HURD BUT GOD`S ABLE




27.juuni - 4.juuli


27.juuni - 7 äratus pesu, sätt, sõin. 8.15 bussiga tallinna poole minek. 12 algas trenn kuni kella 8. KARM. koolimajja pessu ja sööma. Käisime kristiine prismas süüa ostmas ja kooli tagasi. Magama jäime kusagil kaheteist ühe vahel.
28.juuni - 7 äratus, pesu, riide ja sööma. 8 hakkasime liikuma pae staadionile. 9 hakkas trenn kuni 9 vist ( täpselt ei mäleta) ss jälle kooli pessu ja sööma. See päev otsustasin koolis olla, ei viicinud linna peale minna. Sai krissuga juttu päris pikalt aetud Magama jääle kaheteist ühe vahel.
29.juuni - saime kauem magada, äratus oli 9 pesu ja sööma. Pae staadionile trenni. Mingi aeg läksime lauluväljakule trenni tegema.( Seda kas me läksime veel tagasi pae staadionile trenni tegema, ei mäleta) Kooli jõudes kõik sama nagu eelnevad õhtud.
30.juuni - äratus oli arvatavast jälle 7 pesu, sätt ja söök. Lauluväljakule trenni tegema. 9 koolis, ss kiire pesu, sätt sööma ja plazasse pohmakat kahte vaatama, see nagu üli kõvv film (Y) 00.00 sai läbi ss jala koolimajja. Pool teed rääkisin krissuga. Kooli jõudes pesu ja magama.
1.juuli - 9.30 laulukale peaproovi tegema. kui see läbi siis koolimajja tagasi. Käisime nsm virus ja viru hessis. mingi kell hakkas peo avamine. see sai kusagil enne 10 läbi palava bussiga kooli, pessu ja sööma. ss telefoni ring ja mingi kell magama.
2.juuli -  äratus kell 9 sätt, sööma ja läksime eleniga krissu. Ostsin endale kardigani. Sealt edasi ülemistesse, vahepeal käis bussis mupo ka. Ülemistes käisime ainult toidupoes, käisime hessis endale juua ostmas ja ss tagasi koolimajja. 17.45 hakkas mingi proov ja 8 hakkas pidu. 10 koolimajas, pesu, sööma ja nsm  olemine . see päev sain kell 4 magama kuna pasteerimine käis ja ei saanud magama jääda, sest ise ei tahtnud pasteerimis ohvriks langeda.
3.juuli - 8.40 ülesse pesu, sätt, sööma ja rongkäigule. nati enne üht koolimajas tagasi. Panin asjad kokku ja ss olime nsm kooli lebotasime ootasime millal kell saab 20.30 aga tuli välja et hakkab hoomis 7 ss tuli elu kiiremad liigutused teha et õigeks ajaks laulukale jõuda ja jõudsime. esinesime ära käbe bussile ja kooli juurde. 8 hakkasime liikuma 10 kodus. käisin veel väljas. nati enne 11 koju, korra arvuti ja magama.
4.juuli - emps ajas ülesse, et tule vaata rongkäiku ja tule sööma ka. eks ma ajasin end ss ülesse.. nägin end ka. Käisin korra väljas ka. Ss koju pesu sätt ja läksime jõgevale sööma, edasi mustveesse maasikat ostma ja mureleid ja värsket hapu kurki. koju jõudsime 5. nsm lebo poole kaheksa paiku kamarikule ujuma, empsi, õe ja krissuga. 9 kodus nsm olemine, arvuti ja mingi üks magama.


Comments

Popular Posts