WHEN A BOY CALLS YOU GORGEOUS, THEY LOOK AT YOUR CLOTHES.




22-25 juuni
Kolmapäev -  ei mäleta selle päeva hommiku poolikust midagi. Pool 5 oi välja sõit koerusse, kus pidime esineme ühe tantsuga. Kokku kestis üritus 10 minta, suht nõme oli sinna ainult nii väheseks ajaks minna aga vahet pole, els üle :) Ss koju üli kiire sät ja välja. Kui jõudsime meieka juurde tulid poisid mäealuse poolt. Saime ss nendega kokku ja läksime nendega statale. Jututeemad olid päris hullud ;) Mingi aeg liikusie kodu pooe, sest igavaks läks. Õhtupoolikut jälle ei mäleta. läksin vist telekat vaatma ja magama.
Neljapäev -  äratus oli mingi 10 ja 11 vahel ss pesu, sätt, panin paar asja kokku vanaema juurde minekuks. Käisime võtsime ka kala. Vanaema juurde jõudes olime algul nsm. Ss hakkasid ema ja vanaema kala maitsestama ja see läks grillile, ss tulid ootamatud külalised tartukad :D Ss grillisime. sõin end nii täis, et tõsiselt paha oli olla :S See kord sai päris vara magama. 
Reede - Enne 9 ülesse ss tuppa sööma, nsm ajasime juttu. natuke peale 11 liikuma. käisime veel rakveres poes, koju jõudes jälle kiire sätt ja mäealla. jaanipäeva võistlusi vaatama mis seal toimusid. Ss mingi 5 läksin käbe koju, et end veits sättida :) õhtul oli ikkagi pidu juu, aga nõme vihm rikkus seda veits. See õhtu oli hea, välja arvatud üks asi. Päris tore oli padukaga koju minna. Koju jõudes olin päris kuiv :D
Laupäev - Ärkasin 12, ss pooltundi nsm ja kohe sätt vaja rakverre minna, tantsupeo asju osta. Koju jõudsime   mingi nati enne viit, ss pesu, sätt ja välja. Väljas ollime nati aega, sest pold väga midagi teha. Kodus olin nsm vahtisin telekat ja lebotasin. magama sain 1 :)




Comments

Popular Posts