PARTY TILL YOU'RE DEAD

Pole siia varsti pea kuuaega kirjutanud aga nii kiire on olnud, et pole lic aega siia midagi kirjutada, irjutan siis siia lühidalt.
Neljapäev - oli koolis 3 tundi siis 9. klassi tutiaktus, õhtul tutiläbu (Y), koju jõudisn mingi 2.30 ;)
Reede - kell 7.45 äratus siis sätt ja kooli juurde, siis avinurme, 2 tundi tantsu proovi ja siis  vaba mingi 2 tulid vanemad järgi ja koju tagasi, õhtul oli ebaveres noortekate kokkutulek, kõige parem oli see osa, kus esines kunda bänd ;)
Laupäev - 6.20 äratus siis pesu ja tagasi avinurme, hommikul 20 minta trenn siis poodi nsm olemine kella 11.00 siis trenn kuni 16.40 ja asjade pakk rahavriiete selga panek ja kontsert. Kontsert sai nati enne kaheksat läbi siis bussiga koju, asjade lahti pakkimine ja välja
Pühapäev - magasin mingi 11.45 ja siis vedelemine kaheni, kolm hakkasime vanaema juurde minema, olime seal nsm siis kusagil 19.30 jälle kodus, vahtisin telekat ja siis mingi aeg ka pessu ja magama.
Esmaspäev - 8.00 kooli siis bussiga tartu (õppepäev) kõigepealt botaanikaaeda, siis tõraverre (observatooriumi), lõunakasse, peale seda ahhaa keskusesse ja koju tagasi, koju jõude vahetasin riided ja kohe õue maja ümbrust niitma, niitsime mingi 20.30, alustasime 18.00, päris väsitav oli ikka (aga see oli üht asja väärt :D ) Ja nüüd siis arvutis ja kohe pessu. Tsaukaa :)

Comments

Popular Posts